Interconexiona parla sobre Treballar a l’estranger

    En aquest programa comencem amb les noves seccions de les quals us vàrem parlar en el programa anterior, però també us expliquem algunes claus del que us podeu trobar si penseu marxar a treballar o estudiar a l’estranger.

    El nostre company Manuel Miguel Hernández Pujadas amb el seu espai “Lidera tu vida”, comença a explicar-nos en què consisteix el tema del Lideratge.

    Emma Gómez ens presenta el seu espai sobre drets laborals i comença a explicar nocions bàsiques de les relacions laborals, que anirem ampliant en els pròxims programes. Us animem a què ens envieu suggeriments en relació al nom que ha de portar la secció de l’Emma en el nostre programa. Si voleu participar, podeu fer-ho a través de la nostra web de Facebook: www.facebook.com/interconexiona o a Twitter @interconexiona.
    Us comentem també algunes ofertes de feina i us recordem altres espais, com el del audiocurrículum, anàlisi grafològica, o reporters on-line, dels quals hem fet difusió a través de les xarxes socials amb un petit vídeo.

    I tanquem el programa amb l’espai “Vivir con Optimismo” amb Núria Suárez, que va començar a parlar de les causes d’estres i ansietat que ens afecten.

    Si teniu qualsevol pregunta o dubte a plantejar a qualsevol dels nostres col·laboradors podeu posar-vos en contacte amb ells a través de l’adreça electrònica interconexiona@gmail.com

    Malauradament i per motius tècnics aliens a la nostra voluntat, en l’enllaç que us adjuntem, podreu sentir la segona hora del programa en la seva totalitat, però només els primers minuts de la primera hora. Disculpeu les molèsties.

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.