2016 amb esperança per recuperar la nostra capacitat transformadora

El 2015 està a punt d’acabar…

Rebuig general al sistema de pensions – El comerç aguanta la crisi? – Torna amb força la lluita veïnal pel metro – Els veïns de La Marina es juguen el seu futur a les urnes – No et quedis a casa el teu vot és decisiu – El nostre vot ha estat decisiu ha guanyat la participació – “Volem que La Marina sigui protagonista d’aquesta nova Barcelona sense desigualtats socials” – Ser o no ser 27-S – I ara què? – Els catalans exigeixen respostes socials – El que espera desespera… – Canvi o continuïtat

Aquests són els titulars que al llarg  d’aquest any que estem deixant enrere hem triat i que, d’alguna manera, recullen les qüestions d’interès dels veïns i veïnes de La Marina que, tret d’alguna excepció, no s’allunyen de l’interès general de la ciutat i el país.

Impossible seria negar o no reconèixer tots els canvis que, fins al moment, estem vivint a Espanya i Catalunya. No obstant això, la qüestió fonamental no ha canviat o ho ha fet molt poc. La situació precària que gran part de la població pateix per desgràcia es reflecteix molt bé al nostre barri.

Tot i aquesta situació, és necessari no perdre la nostra capacitat transformadora ni la consciència del canvi i generar un espai local on poder participar i actuar de manera decisiva. Que els canvis que succeeixen tant a Espanya com a Catalunya arribin també a La Marina depèn de les accions que el conjunt de veïns i veïnes emprenguem i de l’exercici responsable del nostre rol com a ciutadans i ciutadanes.

Les reivindicatives d’Associacions de veïns, AMPAs (Associació de Mares i Pares d’Alumnes), Associacions de dones, culturals, recreatives, esportives… En definitiva, tot això significa en termes més filosòfics que avui dia fa falta reconèixer i reivindicar-nos com a “subjectes” de drets polítics.

Des de l’AMCL: Diari La Marina, La Marina FM i La Marina Digital volem agrair la confiança i el reconeixement de tots els nostres lectors i seguidors.

Que hagin tingut un Bon Nadal i que el 2016 es compleixen tots els vostres desitjos!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here