De Barcelona al món

La 3a edició de la campanya “De Bcn al Món” arriba del 9 de novembre al 3 de desembre als Punts d’Informació Juvenil de Barcelona i a l’àrea metropolitana. Una iniciativa del Departament de Joventut de Barcelona i el seu servei d’Assessoria en Mobilitat Internacional. www.bcn.cat/bcnalmon

La campanya inclou 15 sessions informatives en que es parlarà de les oportunitats que tenen els i les joves per treballar, estudiar, fer pràctiques o un voluntariat a l’estranger.
La campanya finalitzarà amb una jornada de “voluntariat al món” que es realitzarà a l’Espai Jove la Fontana el dijous 3 de desembre, on participaran diferents entitats per presentar els seus projectes de voluntariat internacional, i on també es comptarà amb la presència de l’economista Arcadi Oliveres.

El PIJ de Sants-Montjuïc realitza la xerrada “Sector sanitari a França, Regne Unit i Països Nòrdics”, on es parlaran de les oportunitats laborals en infermeria, medicina, fisioteràpia i teràpia ocupacional a l’estranger. El taller va a càrrec de CPL Healthcare, BBi Communication Spain i Selection Emploi Europe SL. La xerrada es portarà a terme el dimecres 11 de novembre a les 18h, al Centre Cívic Cotxeres de Sants (C/ de Sants, 79). Les inscripcions es realitzen al PIJ Sants-Montjuïc.

El Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc realitza assessories de mobilitat internacional els dilluns al matí de 10.30 a 13.30h. Per més informació els pots trobar, els dilluns de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 17 a 20.30h al C/Muntadas,5 dins el Parc de l’Espanya Industrial (93 291 42 54 / elpunt@bcn.cat).

També són a l’Antena de la Marina del Port els dimarts i dijous de 17 a 20:30h, al Passeig de la Zona Franca, 185. Telf. 93 256 37 36.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here