El 73% dels treballadors espanyols està satisfet amb la seva ocupació

En l’actual període de crisi econòmica i amb un atur que ronda el 22% a l’estat espanyol, la majoria dels treballadors es mostra satisfeta amb la seva ocupació. Això és el que recull l’informe internacional Randstad Workmonitor corresponent al tercer trimestre del 2015, segons el qual la satisfacció laboral a Espanya es troba en el 73%.

Aquesta dada suposa un increment de 10 punts respecte al mateix període de l’any passat. Segons l’estudi, els treballadors més optimistes són els que es troben entre els 25 i els 45 anys, concretament el 76% (sis punts més que el segon trimestre del 2015 i deu més que l’any passat). Per la seva banda, els menors de 25 anys es troben al mateix nivell que la mitjana nacional, amb un 73%, tot i que aquesta dada també ha experimentat notables increments en el darrer any.

Per sectors, els professionals més satisfets són els que treballen a les noves tecnologies de la comunicació (90%), seguit dels treballadors de l’automoció (83%). Alhora, en el sector de les finances, la construcció, l’energia i la distribució i el transport, tres de cada quatre empleats afirma sentir-se bé amb el seu treball. Per contra, la menor satisfacció la trobem a la indústria, l’administració pública i l’agricultura, amb dades del 67%, el 66% i el 63%, respectivament.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.