Busques feina aquest hivern?

Com cada tardor la xarxa de Punts d’Informació Juvenil de Barcelona iniciem la campanya “Treballar a l’hivern 2015”. Si tens entre 16 i 35 anys i busques feina, aquesta és la teva oportunitat. Participa i orienta’t en la recerca de feina, coneix el mercat laboral i millora les teves competències. Les activitats es realitzen a la ciutat de Barcelona i als municipis de l’àrea del Barcelonès. I a cada PIJ també podràs consultar un recull d’ofertes de feina. Informa’t a: www.barcelona.cat/treballdetemporada i a www.infojovebcn.cat

Les activitats organitzades pel Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc són:

Dimecres 7 d’octubre a les 19h “On pots trobar feina a l’hivern?” Xerrada informativa per conèixer de primera mà les feines que s’ofereixen els mesos de tardor-hivern. Activitat que es realitza a la Biblioteca Francesc Candel.

Dimecres 14 d’octubre a les 18h “Treballar en fires i congressos: hostesses i hostes. Tais Azafatas.” Coneix què necessites per treballar d’hostessa o hostes a les fires; quins idiomes necessites; quines vies d’accés hi han. En aquesta xerrada es recolliran els CVs dels assistents. Activitat que es realitza al PIJ de Sants-Montjuïc.

Per tal de poder participar en les diferents activitats cal apuntar-se prèviament a: www.barcelona.cat/treballdetemporada

El PIJ de Sants-Montjuïc et pot informar de les activitats de la campanya, així com donar un cop de mà en la teva recerca de feina. El seu horari és els dilluns de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 17 a 20.30h al C/Muntadas 5, dins el Parc de l’Espanya Industrial, (tel. 93 291 42 54 / elpunt@bcn.cat).

Al barri de la Marina del Port també t’atendran al Centre Cívic Pepita Casanellas, al Passeig de la Zona Franca 185, els dimarts i dijous de 17 a 20.30h (tel. 93 256 37 36 / elpunt@bcn.cat).

Bona recerca de feina!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.