ABD fa una crida per equipar habitatges socials

ABD Associació Benestar i Desenvolupament, una ONG amb més de 30 anys i d’història i amb presència al districte de Sants-Montjuïc, ha aconseguit sis habitatges per allotjar famílies en situació de vulnerabilitat, però cal aconseguir els mobles i els electrodomèstics per què s’hi pugui entrar a viure.

ABD té un nou repte i necessita l’ajuda de ciutadans i ciutadanes, entitats i empreses. El seu objectiu: aconseguir 6.500 euros. Amb aquesta quantitat, ABD ha calculat que pot equipar els habitatges amb allò indispensable per què les famílies hi entrin a viure: una nevera, una rentadora, matalassos, armaris, etc.

L’entitat ha posat un número de compte bancari, ES81 2100 3062 4522 00197149 (concepte: “LLARS-CC85”), per què les persones que puguin col·laborar facin la seva donació. Així mateix, aquelles persones que puguin contribuir amb mobles, electrodomèstics o altres articles (làmpades, bateries de cuina, etc.) poden posar-se en contacte amb l’entitat a través de la següent adreça de correu electrònic: comunicacio@abd-ong.org

Tothom mereix una segona oportunitat!

Donacions:
ES81 2100 3062 4522 00197149 (Concepto: “LLARS-CC85”).

Més informació: comunicacio@abd-ong.org

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.