Arriba la 31a mostra de turisme juvenil de Barcelona

T’agrada viatjar? vols descobrir nous països o ciutats, escoltar l’experiència de viatgers, aprendre del turisme sostenible o visitar una exposició? Aquesta és la teva oportunitat, la 31a Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona arrenca el 26 de juny fins el 17 de juliol amb un seguit de xerrades, projeccions, exposicions i tallers a càrrec de professionals del sector turístic i de viatgers amb experiència. I si t’agrada la fotografia també pots participar en els FotoConcursos Viatjove o InstanRail.

Assistint a una de les activitats podràs participar en el sorteig de grans premis, gràcies als patrocinadors de la Mostra de Turisme Juvenil: www.bcn.cat/mostraturisme.

I si encara no has visitat el Punt d’Informació Juvenil del teu barri, ara és un bon moment per apropar-t’hi i conèixer les activitats de la Mostra de Turisme, així com saber tota la informació que els Punts Joves et poden oferir. www.infojovebcn.cat

El PIJ de Sants-Montjuïc, dins la Mostra de Turisme Juvenil, organitza la taula rodona:

“De ruta pel món, descobrint Centre i Sud Amèrica.” Una activitat on podràs descobrir països com Mèxic, Guatemala, Nicaragua, Perú o Argentina, entre d’altres; una taula rodona on tindràs la oportunitat de conèixer diferents experiències de joves que han viatjat per lliure a terres del  continent Americà. Al final de l’activitat hi haurà un petit piscolabis per tastar sabors típics dels països visitats. La xerrada es portarà a terme el dimecres 8 de juliol a les 19:30h al PIJ de Sants-Montjuüc i anirà a càrrec dels joves viatgers Alba Mir, Joan Vila, Aida Ruiz i Martí Burriel.

No t’ho pensis més, si vols endinsar-te en el món del turisme, ara és una bona ocasió, pots apuntar-te a les activitats de la Mostra a: el PIJ de Sants-Montjuïc (C/Muntadas, 5, tel. 932914254 /elpunt@bcn.cat) o a l’Antena de la Marina del Port (Pg. De la Zona Franca 185, tel. 932563736).

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.