Presentació dels resultats “Barri Espai de Convivència” a la Marina

Cartell-PortadaAvui, dijous 26 de febrer, a les 19:00h a la Biblioteca Francesc Candel (Carrer Amnistia Internacional, 10), tindrà lloc la presentació dels resultats del projecte Barri Espai de Convivència (BEC) portat a terme des de fa dos anys als barris de La Marina per la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB). A la vegada es presentarà la revista que la FAVB ha editat per tots els públics on es detallen els principals aspectes de la feina feta a aquests barris.

El BEC és un projecte socioeducatiu que busca diagnosticar els barris de la ciutat de Barcelona a través de la contínua interacció amb els agents actius del territori, tractant d’implicar a la ciutadania en el coneixement, pertinença i compromís per la realitat social que envolta, dia a dia, els nostres barris.

En aquesta edició participaran l’Associació de Mitjans de Comunicació Local (AMCL) i el Fòrum d’Opinió Ciutadana La Marina que farà d’amfitrió de la presentació i amb les associacions veïnals, la Unió d’Entitats de La Marina i l’Ateneu Popular l’Engranatge que aportaran la visió dels agents veïnals i ciutadans de La Marina.

Faran la presentació, el president de la FAVB, Lluís Rabell, l’equip tècnic de la FAVB, Carme Gimènez, Pep Martí i Ancor Mesa Méndez, el director de la publicació La Marina, Juan Antonio Reyes i la cap de redacció de La Marina, Eva Albiol.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.