“Treballar a l’hivern 2014”

528x407

PUNT D’INFORMACIÓ JUVENIL DE SANTS-MONTJUÏC| La temporada d’hivern s’apropa i els Punts d’Informació Juvenil de Barcelona t’ofereixen una gran varietat d’activitats dins la campanya “Treballar a l’hivern 2014”. Una campanya que es realitza els mesos d’octubre i novembre a la ciutat de Barcelona i als municipis de l’àrea del Barcelonès, que ofereix als joves entre 16 i 35 anys un seguit de xerrades i tallers per donar eines i recursos per a la recerca de feina. També es podrà consultar a cada PIJ un recull d’ofertes de feina de temporada. Es pot trobar tota la informació a: www.infojovebcn.cat / www.bcn.cat/treball / www.barcelonesjove.net

Les activitats organitzades pel Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc dins la campanya “Treballar a l’hivern 2014” són:

Dimecres 1 d’octubre a les 18h, xerrada “Com treballar a botigues del teu barri”, xerrada a càrrec del dinamitzador/a de l’Eix Comercial de Sants-Montjuïc. Activitat que es realitza al PIJ de Sants-Montjuïc.

Dimarts 7 d’octubre a les 18h, taula rodona “Coneix la bicicleta com a mitjà laboral”, amb la participació de Pere Serrasolses de Biciclot, Ester Boada de Bike Tours i Jordi Galí de Vanapedal. Activitat que es realitza al PIJ de Sants-Montjuïc.

Dimecres 29 d’octubre a les 18h, xerrada “Com treballar en el bricolatge”, a càrrec de Javier Agüero responsable de la secció d’electricitat i il·luminació de Leroy Merlín. Activitat que es realitza a la Biblioteca Francesc Candel, al barri de la Marina del Port.

Per tal de poder participar en les diferents activitats cal apuntar-se prèviament. Les xerrades de Barcelona cal fer-ho per la web de www.bcn.cat/treball o al Punt d’informació Juvenil del teu barri o districte; les xerrades fora de Barcelona mitjançant la web www.barcelonesjove.net.

El PIJ de Sants-Montjuïc et pot informar de les activitats de la campanya, així com donar un cop de mà en la teva recerca de feina. El seu horari és els dilluns de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 17 a 20.30h al C/Muntadas 5, dins el Parc de l’Espanya Industrial, (tel. 93 291 42 54 / elpunt@bcn.cat).

Al barri de la Marina del Port també t’atendran al Centre Cívic Pepita Casanellas, al Passeig de la Zona Franca 185, els dimarts i dijous de 17 a 20.30h (tel. 93 256 37 36 / elpunt@bcn.cat).

No et perdis aquesta oportunitat i participa!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.