La Marina estrena dos locals nous!

El local per a joves i el local d’entitats, situats al carrer de la Química números 2 i 4 respectivament, han iniciat ja les seves activitats amb una jornada plena de música, tallers i activitats, però sobretot de veïns i veïnes que s’hi han volgut apropar.

Per marcar l’inici del funcionament de l’equipament, les nou entitats que a partir d’ara ocuparan aquest espai han organitzat una sèrie de concerts i tallers. La ronda de concerts l’ha iniciat el grup de música per infants, La Marina Sona, que han omplert la sala de nens i nenes disposats a cantar totes les cançons, tot seguit s’ha iniciat l’actuació organitzada per l’Escola Umbel·la amb un duo guitarra i veu captivadors, finalment els concents s’han tancat amb les cançons del grup Montjuïc Folk. A més, s’ha fet el taller “Teles, turbants i arrels” a càrrec de Judith Gómez, on ha explicat com es fan els turbants, també els assistents han pogut jugar als escacs i fer un pica-pica.

Paral·lelament al local destinat a joves i adolescents també s’hi ha dut a terme altres activitats organitzades pel Servei de dinamització de l’Espai Química. Entre elles els assistents han pogut gaudir d’un taller de DJ, en col·laboració amb l’espai Bàscula, un taller de cuina, amb la col·laboració de l’Associació GuineoCatalana i finalment un concert acústic de la jove cantautora Clara Olóndriz.

Durant tota la tarda un corrent continu de gent entrava i sortia dels equipaments i recorria tots els espais per veure com són aquests nous locals que a partir d’ara estaran destinats a acomplir activitats obertes al barri i a acollir les diferents entitats, uns espais nous per la cultura i la participació veïnal.

A partir d’ara l’Associació Generación Guineo-Catalana Virgen de Bisila, l’Associació d’Amics de la Marina, el Grup Folk Montjuïc, la Coral San Cristóbal, l’Escola de música Associació Umbel·la, La Marina Sona, els Escacs La Cadena, el Grup de puntaires AV Cadena-Estrelles Altes, així com Associació de Mitjans de Comunicació Local, ja poden gaudir del seu espai propi!

L’horari dels espais a partir de dilluns serà de 17 h a 22 h de dilluns a divendres i obriran també aquells dissabtes que hi hagi activitats.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.