Nova campanya del Punt d’Informació Juvenil: “Un món d’oportunitats”

Del 5 de novembre al 3 de desembre els Punts d’Informació Juvenil de Barcelona realitzen la campanya “Un món d’oportunitats”, una iniciativa impulsada per la Regidoria d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona amb el servei de l’Assessoria en Mobilitat Internacional dels PIJs de Barcelona. www.bcn.cat/bcnalmon

Amb el lema “De BCN al món!”, la campanya inclou 14 tallers informatius en que s’abordaran qüestions i recursos que permetran als joves marxar ben preparats.

Es tractaran en profunditat els recursos disponibles per estudiar, treballar i fer voluntariat als diferents països (beques, borses laborals, homologació d’estudis…) i, al mateix temps, es donarà informació pràctica per viure-hi (visats, condicions de vida, allotjament, cursos d’idiomes…).

La campanya finalitzarà amb una jornada de “voluntariat al món” que es realitzarà a l’Espai Jove la Fontana el dimecres 3 de desembre, on participaran diferents entitats per presentar els seus projectes de voluntariat internacional, i on també es donarà protagonisme als voluntaris perquè comparteixin les seves experiències.

El PIJ de Sants-Montjuïc realitza la xerrada “Estades a Austràlia”, a càrrec de Jhon Rochlin, cònsol honorari del Consulat d’Austràlia a Barcelona, i de Marta Moreno, de l’agència GoStudy Australia. S’informarà sobre temes de treball, estudis i voluntariat, i cal destacar que es farà especial esment al visat Work and Holiday Australia. Aquest visat s’ha obert per primer cop per a espanyols enguany! La xerrada es portarà a terme el dimecres 19 de novembre a les 18h, al Centre Cívic Cotxeres de Sants (C/ de Sants, 79) Les inscripcions es realitzen al PIJ Sants-Montjuïc.

El Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc realitza assessories de mobilitat internacional els dilluns al matí de 10.30 a 13.30h. Per més informació els pots trobar, els dilluns de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 17 a 20.30h al C/Muntadas,5 dins el Parc de l’Espanya Industrial (93 291 42 54 / elpunt@bcn.cat).

També són a l’Antena de la Marina del Port els dimarts i dijous de 17 a 20:30h, al Passeig de la Zona Franca, 185. Telf. 93 256 37 36.


Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.