La CUP acusa al districte de beneficiar a un escriptor de la Zona Franca en l’ús de les cotxeres

Miquel Vera | Marc Santasusana representant de la “Candidatura d’Unitat Popular – CUP” al districte ha acusat al districte de ser parcial a l’hora de cedir espais com les Cotxeres de Sants a les entitats. Durant la seva intervenció davant el regidor, el representant de la CUP ha assegurat que el districte va cedir gratuïtament aquest espai públic a Albert Torras per organitzar un acte de suport al desallotjament de Can Vies. Torres ha publicat diversos llibres d’història, tot i que segons Santasusana, no té formació en aquest àmbit.

En declaracions a “La Marina Digital” Santasusana ha explicat que Torras ha publicat diversos llibres amb el suport econòmic de l’ajuntament, i considera que l’historiador s’ha beneficiat dels seus vincles amb el govern del districte. Segons el representant de la CUP; “El senyor Torras no amaga la seva vinculació amb el govern del districte, a la seva pàgina de Facebook hi té fotos amb l’alcalde i amb el regidor”.

Aquest estret vincle entre el govern del districte i l’escriptor quedà patent quan aquest organitzà un acte a les Cotxeres de Sants i una recollida de firmes per donar suport al regidor en el desallotjament de Can Vies, segons assegura aquest veí de Sants.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada