Torrons, polvorons i neules, per la campanya solidària nadalenca

L’1 de desembre s’engega la campanya solidària nadalenca, que s’estendrà fins el dia 13 del mateix mes. En Manel Coronado, vicepresident de l’Associació de veïns i veïnes de Cases Barates, és l’encarregat de la recollida en col·laboració amb Caritas la Marina.

La iniciativa es va posar en marxa el Nadal passat. En Manel explica “em vaig posar en contacte amb en Juan Luis, encarregat de Caritas, Li vaig proposar que la recollida solidària fos de productes nadalencs i va acceptar”.  Considera que en dies festius també cal endolcir les llars dels veïns i veïnes que pateixen més necessitats.

Els punts de recollida seran:

  • Institut Mare de Déu de la Mercè,
  • Institut Lluis Domènech i Montaner
  • El Centre Àncora
  • El Centre Cívic de la Cadena.

L’últim dia de campanya, faran el recompte i la recollida de tots els productes recol·lectats que, posteriorment, portaran a Caritas la Marina. A partir del dia 15 de desembre, repartiran els productes en lots a les famílies juntament amb fruita i verdura.

En Manel assegura que la campanya anterior “Va anar molt bé i aquest any repetirem. És la nostra manera d’aportar un granet de sorra per endolcir les festivitats”.   

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.