Els veïns i veïnes podran planejar el futur de l’espai firal de Montjuïc

El pròxim 31 de desembre de 2025 es donarà per finalitzada la concessió de l’Ajuntament a Fira Barcelona dels terrenys que ocupen els pavellons del recinte de Montjuïc. Per aquest motiu, aquest novembre, l’Ajuntament de Barcelona inicia un procés participatiu per tal de proposar, planejar i encaminar el futur dels recintes firals actuals de la zona.

L’objectiu és fer partícips als veïns i veïnes, escoltar les seves propostes i  generar un debat en comú entre la ciutadania i els responsables municipals sobre els possibles usos que han de tenir els espais ocupats, actualment, per la Fira de Barcelona.

Així doncs, el 4 de novembre es dona el tret de sortida al procés de participació obert per a tothom. La primera trobada, corresponent a la sessió inicial de presentació,  serà el 4 de novembre a les 18.00 hores a l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer. Dies després, el 10 i 11 de novembre, a les 17.00 hores, es duran a terme diversos recorreguts pels terrenys de la zona dels recintes firals. El punt de trobada seran les Torres Venecianes de l’avinguda de la Reina Maria Cristina (costat Llobregat).

Això sí, per participar en les sessions i els recorreguts, es necessita una inscripció prèvia que podeu realitzar a través del web Decidim.Barcelona.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.