La inseguretat es posiciona com el principal problema als districtes de Barcelona

Les últimes dades registrades a l’Enquesta de Serveis Municipals 2021, situen la inseguretat com el problema més greu a la ciutat, seguit de la neteja i el soroll.

Pel que fa al Districte de Sants-Montjuïc, la inseguretat es manté al primer lloc amb un 27,3%, la neteja amb un 9,3% i el soroll amb un 7%. A més, entre les preocupacions més freqüents es troben el civisme, l’habitatge i el transport.

D’altra banda, la percepció sobre l’evolució del barri de la Marina està dividida, doncs, un 37,7% considera que el barri ha empitjorat, un 31,4% que ha millorat i un 27,7% que es manté igual.

Això sí, la satisfacció de viure al barri es puntua amb un 7,5 sobre 10, però, en relació amb la gestió municipal, es nota una davallada, ja que es puntua únicament amb un 6,2.

Entre les principals demandes al Districte es troben millorar la seguretat amb un 20,6%, millorar la neteja amb un 11,1% i, en tercer lloc, millorar i augmentar les zones verdes amb un 9,4%.

Així mateix, a escala general, cal destacar que un 53,1% dels barcelonins considera que la ciutat ha empitjorat en els darrers anys mentre que un 28,6% creu que ha millorat i un 14,0% afirma que es manté igual. En conseqüència, el govern d’Ada Colau i Jaume Collboni, ha estat puntuat amb un 5,9. No obstant això, un 77% dels barcelonins i barcelonines aproven la gestió de l’alcaldessa.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.