LA SOPA DE FRUITA

Que com que és de fruites d’estiu no és una sopa calenta, ans al contrari, la menjarem fresca. Per a fer-la necessitarem:

Dos préssecs

Dues Nectarines

Mig quilo de Cireres

Una taronja sencera

Una llimona

Un litre de most o suc de raïm

100 g. De sucre integral

Un bastó de canyella, un clau d’olor i dues estrelles d’anís.

En primer lloc hem de rentar bé la fruita. Pelarem la taronja i tallarem la pell, sense la part blanca, en tires molt fines. Un cop fet, les escaldarem en aigua bullint durant un minut, les passarem per aigua freda, escorrerem i guardarem. A continuació pelarem i traurem l’os de les nectarines i els préssecs; els tallarem com ens vagi millor i els ruixarem amb el suc de la llimona. Un cop fet, les deixarem a part i un cop netes les cireres, els hi traurem l’os. Un cop reservada tota la fruita, farem bullir el most amb el troc de canyella, el clau i les estrelles d’anís durant cinc minuts; afegirem el sucre integral, remenant fins que es desfaci i hi incorporarem la pell de taronja i ho farem bullir 5 minuts més. Ho retirarem del foc i hi agregarem les nectarines, els préssecs, les cireres i el suc de la taronja.

Ho hem de deixar refredar com a mínim 3 hores, primer a temperatura ambient i després a la nevera si us agrada més fred. Ho podeu servir en bols i si hi poseu més suc de raïm, es pot beure com una sangria sense alcohol. (Jo no hi poso el sucre)

Que vagi de gust.

Esther Pardo  i Gimeno  Juny de 2021.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.