Estiu 2014: Activitats i oferta cultural a la Casa del Rellotge i la Sala Pepita Casanellas

M. Vera | El Centre cívic Casa del Rellotge i la Sala Pepita Casanellas, al barri de La Marina de Port, ja han definit el calendari d’activitats culturals i tallers pel mes de juliol.

L’oferta de tallers d’estiu és molt variada, hi haurà tallers de zumba, salsa, ioga-dansa, balls en línia, dansa oriental creativa, booty dance/twerk, pintura, escultura, sabons artesanals, tècniques orientals de relaxació, aplicacions marcials de l’Aikido i cinema en anglès. El període d’inscripcions és del 16 al 25 de juny a la Casa del Rellotge.

Com cada any, un altre dels pols d’activitat social i cultural del barri serà la “Terrassa d’estiu”, que se celebrarà als jardins de Can Farrero, on podreu gaudir de quatre activitats:

Espectacles a la fresca

Dijous 10 de juliol a les 20 h: Hop Cabaret

Dijous 24 de juliol a les 20 h: Cabaret de Circ

Cinema jove a la fresca

Dijous 3 de juliol a les 22 h: 3 Bodas de Más (Dirigida per Javier Ruiz Caldera)

Dijous 17  de juliol a les 22 h: Juegos del Hambre (Dirigida per Gary Ros, Estats Units 2012)

I el 17 de juliol abans de la pel·lícula de 18 a 21 h, A l’estiu juguem al Punt! per experimentar i descobrir les últimes novetats en consoles. Organitza: Punt Multimèdia de La Marina.

Exposició

Del 20 de juny al setembre: Lluita veïnal a Can Farrero a la Casa del Rellotge. Amb la col·laboració del Centre d’Estudis Montjuïc (CEM).

Amb aquest enllaç podreu accedir al programa complet d’activitats.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.