Diversió i molt talent al Tu Sí Que Vals de la Marina

Redacció:Laura Sicilia

Fotografia:Laura Sicilia/La Bàscula

Després de dos mesos, divendres 29 de març, es va tancar el càsting per participar al Tu Sí Que Vals de la Marina, i divendres passat, va ser el gran dia del concurs! Segons explica l’Anna Campos, dinamitzadora de La Bàscula, durant els mesos del càsting van rebre una dotzena de vídeos.

Divendres a les 19.00h, una catifa vermella donava la benvinguda a l’espai de La Bàscula a tots aquells que no es van voler perdre l’esdeveniment. També a l’entrada, hi havia un photocall amb la seva respectiva fotògrafa i una paradeta muntada per alguns alumnes de l’Institut Domènech i Montaner on venien, per tal de guanyar diners pel seu viatge de fi de curs, broquetes de fruites, broquetes de llaminadures, pastís, cotó de sucre i crispetes, res massa healthy però tot amb molt bona pinta. Una recepció d’allò més completa. Però no només la rebuda a l’acte era admirable, al concurs no li mancava detall respecte al de la televisió, a excepció d’un Risto Mejide. En Joan Bartuel feia de presentador, i en Daniel Fernández, de la Marina Viva, en José Luís Serrano, músic, en Chele Santiago, de l’Escola Dominical, i la Luisa Montero, promotora escolar de l’Institut Montjuïc i membre també de l’Escola Dominical, feien de jurat.

Aquest s’estructurava en dues categories, primer van actuar els participants de 12 a 16 anys i després els de 17 a 25. Catorze actuacions en total que van deixar palès que a la Marina hi ha molt talent. “Eres un/a monstruo/a” deien en més d’una ocasió la Luisa Montero i en Chele Santiago als que pujaven a l’escenari.

També cal destacar la presència d’un públic d’allò més animat: “guapa”, “guapos”, “tu sí que vales”, se sentia dir durant les actuacions.

El concurs va finalitzar al voltant de les 22.00h amb l’entrega de premis i el sorteig entre el públic d’un val de 20 euros per gastar a comerços del barri.

Els guanyadors van ser: en la categoria de 12 a 16 anys individual; l’Abel, un nen que amb la seva curta edat feia break dance deixant bocabadats als espectadors, en la categoria de parella les guanyadores van ser; la Noelia i la Nayat, i en la categoria de grup el premi se’l van emportar els alumnes de l’assignatura de teatre de l’Institut Montjuïc, que van fer una barreja de ball i performance “ens hem fet molt amics preparant-ho” deien. En el cas de la categoria de 17 a 25 anys, els premiats van ser: en la categoria individual; la cantautora Emma Jones i en la de parella; Andrea i Rocky, la categoria de grup va quedar deserta.

En mig del concurs en José Luís Serrano va cantar, acompanyat de gent del públic que va pujar a l’escenari, la cançó del barri.

Els premis repartits van ser packs d’aventures, partides per a jugar al Laser Tag i una entrada per anar a un Escape Room.

Valoració de l’acte? Molt positiva, responia l’Anna Campos.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.