La 6a edició de la paella solidària reedita l’èxit absolut en la seva lluita contra l’Alzheimer

 Redacció: Vanesa Alemán
Fotografia: Josep Vicens

El passat dissabte, 6 d’abril el poliesportiu ZAL del Port de Barcelona ha acollit la 6a edició de la paella solidària contra l’Alzheimer. Aquest any, l’acte ha estat un veritable èxit. Hi han participat 550 persones, entre els quals els representants de les principals formacions polítiques: a més de la presencia de representants de la Fundació Pasqual Maragall: Elsa Artadi, Jaume Collboni, Josep Bou, Ernest Maragall i Gemma Tarassa, delegada de salut de l’Ajuntament de Barcelona. Com és habitual també hi va assistir el mateix Pasqual Maragall, acompanyat de la seva família i els directius de la fundació. S’ha aconseguit recaptar 20.000€ que aniran destinats exclusivament a la fundació.

Sota el lema “Stop, Alzheimer”, l’organitzador de l’acte, Josep Maria Pérez ha donat la benvinguda a tots els assistents. A més a més,  ha volgut agrair la participació i l’assistència de totes les entitats de la Marina, a les principals empreses col·laboradores, i sobretot, a la Fundació Pasqual Maragall que, tal i com ha indicat, “lluiten dia a dia per aconseguir un món sense Alzheimer”. Seguidament, ha pujat a l’escenari el Dr. Jordi Camí, director general de la Fundació Pasqual Maragall, qui ha agraït al Josep Maria el seu compromís i ha recordat als representants polítics la necessitat de fer costat als qui ho impulsen i invertir en investigacions.

A part de la paella que han pogut gaudir tots els assistents, també s’ha pogut veure diverses actuacions musicals, ballar countries i gaudir del ron cremat. A més a més, aquest any s’ha pensat en els petits pels que s’han instal·lat diversos inflables. El grup d’havaneres La Marina musical va amenitzar l’aperitiu.

La Paella Solidària és un esdeveniment que es realitza cada dos anys des  que Josep Maria Pérez es va posar en contacte amb la Fundació Pasqual Maragall amb la intenció de fer alguna cosa per recaptar diners i vèncer la malaltia. La seva mare pateix Alzheimer i assegura “que el problema no és només la pèrdua de memòria, sinó moltes coses més que afecten tant al malalt com a la resta de familiars”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.