El Pare Noel visita el barri!

Redacció/Fotografia:Laura Sicilia/Rafel Vidal

Queden només hores per què el Pare Noel, juntament amb els seus rens, surtin de Lapònia cap a les cases de tots aquells que s’hagin portat bé al llarg d’aquest any. Però al barri de la Marina no serà la primera vegada que hi aterri. I és que el passat divendres 21, el Pare Noel va ser-hi al Passeig de la Zona Franca/Metro Foneria per tal que els nens i nenes de la Marina li entreguessin les seves cartes. Alguns ja venien preparats de casa i per aquells despistats l’Associació de Comerciants de la Marina va muntar un espai per fer postals per al Pare Noel, en les quals alguns nens escrivien els regals que volien.

Una gran filera de nenes i nens acompanyats per mares, pares, avis i àvies va romandre des de les cinc de la tarda fins passats dos quarts de nou, quan ja no quedava ningú per entregar el seu escrit. A la pregunta de si s’havien portat bé per rebre tot allò que demanaven, tota la canalla responia amb un sí rotund, tot i que les mares s’ho pensaven més i el mateix Pare Noel, amb qui la Marina va tenir el plaer de parlar, deia “és meravellós, tots són molt bons, però jo ser que alguna mentideta m’han dit”, tot i que va confirmar que tots els nens i nenes tindran allò que han demanat. Però el Pare Noel no hi era sol, l’acompanyaven alguns dels seus menairons i també un tió gegant, que al ritme del “Caga tió, tió de nadal” i a cop de bastó, sorprenia als més petits amb piruletes. A més, cinc veïnes del barri es van oferir voluntàries per fer i repartir una xocolata calenta amb melindros i l’Associació de Comerciants de la Marina va col·locar un photocall.

Va ser una tarda d’allò més completa gràcies a l’associació de comerciants del barri i entitats com La Cadena Estrelles Altes, Artistes de la Marina, Aigües de Barcelona o la Fundació Barcelona Comerç entre d’altres.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.