La plaça falset estrenarà nou disseny de cara a l’any vinent

Els veïns i veïnes de Cases Barates es van reunir ahir a la plaça Falset on els tècnics de districte van presentar el seu futur disseny i quines seran les actuacions i millores que es duran a terme. El regidor Marc Serra va anunciar que la reforma s’iniciarà el pròxim mes d’octubre i es poden allargar durant sis mesos, així la plaça estarà acabada cap al mes d’abril si tot va bé.

La plaça renovarà per complet tot el paviment i mobiliari urbà (bancs i fanals), així com la zona d’esbarjo infantil, que serà la que tindrà més canvis amb nous gronxadors i jocs per a diferents edats i fins i tot una font per remullar-se.
També es posaran uns bancs als accessos des de carrers per evitar l’entrada de cotxes a la plaça, fet que les veïnes ens comenten que abans passava sovint, però que últimament s’ha reduït perquè des de l’Associació de Veïns de Cases Barates, sobretot el seu president Jordi, hi estan molt pendents.

De moment sembla que el veïnat ha rebut bé la nova plaça, és més veïnes com la Pepi i la Carmen destaquen que “vertaderament feia falta un canvi, perquè la plaça es veu deixada” i comentaven entre elles “esperem que compleixin i facin el que han dit”, i és que entre els veïns i veïnes hi ha certa desconfiança com afirmava també l’Esperanza “de deu coses de vegades en fan cinc, però almenys alguna cosa pillarem”.

Tret aquesta desconfiança el projecte ha agradat, alguns hi afegirien coses com un pipicà o no veuen clar la font, però en general estan contents amb aquesta renovació, que coincideix amb una transformació de tot el barri del Prat Vermell.

La Ginesa, altra veïna, comentava que “era necessari que també fessin una transformació de Cases Barates, no volem que això es converteixi en un forat dins del barri i la gent no hi vulgui passar”, una sensació veïnal que coincideix amb les intencions municipals, com va afirmar el regidor del districte, Marc Serra, “la transformació del nou barri ha d’implicar també la dignificació de les Cases Barates de tota la vida”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.