El moviment veïnal dels barris de la Marina a debat

EVA ALBIOL|

La Marina es caracteritza per la dispersió de diferents barris que agrupen mes de  31.000  habitants i amb problemàtiques diverses, algunes de comunes i d’altres  més territorials.

En tots els barris de la ciutat, l’acció de les organitzacions socials és fonamental per a garantir la convivència i fomentar les relacions veïnals. Als barris de la Marina, aquesta acció esdevé tant o més necessària que a  la resta de zones de la ciutat, per les particularitats concretes de les condicions de vida del veïnat.

Per aquestes raons i per a plantejar de manera conjunta, accions que ens permetin afrontar el futur amb una mica d’optimisme, hem considerat oportú celebrar una trobada entre totes les organitzacions i agents socials que treballen en els nostres barris, així com amb aquelles persones que hi puguin estar interessades a títol personal.

Per a poder debatre entre totes i tots el futur conjunt, des del Fòrum d’Opinió Ciutadana de La Marina hem organitzat una trobada per el proper 18 de març a les 19:00h de la tarda a la Biblioteca Francesc Candel  (Carrer Amnistia Internacional, 10)

A aquesta jornada assistirà, com a convidada la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) que està desenvolupant en projecte “Barri, espai de convivència” als nostres barris.

La inscripció és gratuïta però, per raons d’espai convé fer la inscripció al telèfon: 93 296 50 07 o be per correu electrònic, a: redaccio@amcl.cat

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada