ERC tempteja l’opinió dels veïns de la Marina

Esquerra anit a La Marina

Redacció:Laura Sicilia. Fotografia: Rafel Vidal

Esquerra republicana porta a terme, des del mes de març, un projecte anomenat “dibuixem Barcelona”, el qual consisteix en anar pels barris de la ciutat i conèixer les reclamacions dels veïns. Ahir, 08 d’octubre, va ser el torn de la Marina. La secretaria d’organització d’ERC de Sants, Montse Bartomeus, el coordinador d’actes del projecte de sants, Enric Rius, i Joel Roldán, membre de les joventuts d’esquerra republicana, van ser-hi a la biblioteca Francesc Candel per tal d’escoltar les queixes dels assistents.

Coordinador d’actes del projecte de sants d’ERC, Enric Rius.

Eren pocs els que van acostar-s’hi- no van alcançar la decena de persones- però moltes les demandes que van fer. Una de les principals reivindicacions va ser el “greuge d’atenció per part del districte al barri respecte a Sants”. Es va transmetre que se sent abandonament, “la Gran via és més que una frontera per a nosaltres” va dir una veïna. Va haver-hi queixes sobre la ruta de la nova línia de metro, la falta de neteja i els casos d’okupes en força vivendes privades.

I es va reclamar la revisió del trànsit a la Marina, un autobús que vagi fins a Colon, cosa que abans feia el 38, la construcció d’una piscina municipal, la creació de llocs de treball en el barri, la promoció de les entitats socials per tal de que aquestes siguin sòlides i tinguin pes, la promoció dels actes i activitats que es realitzen a la zona i es va reclamar el somni de molts veïns i veïnes de la Marina, poder veure el mar aprofitant la propera ampliació de la ronda litoral.

Lourdes Vidrier, veïna, durant la seva intervenció.
oel Roldán, membre de les joventuts d’esquerra republicana.

 

 

 

 

 

Aquestes van ser les principals protestes i propostes dels assistents, que els membres d’ERC van anar apuntant.

Els components del partit van assegurar que tot i encara no estar programat, tornarien a realitzar més trobades com la d’ahir, on els veïns tinguin l’oportunitat de dir la seva per millorar l’entorn.

Tot això en un marc dels actes de precampanya que comencen tots els partits de cara a afrontar el que es preveu com unes convulses eleccions municipals.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.