Trias, crític amb el metro

alcalde_trias
RAQUEL M. MARTÍNEZ|

L’Alcalde ha declarat sobre la L9 i la L10: “hi ha estacions que mai es possaran en funcionament”.

Trias s’ha queixat de la situació del metro barceloní, titllant-la de “dramàtica” en una entrevista a “El món a Rac1”. Per agumentar-ho, ha afirmat: “Cada any la Generalitat ha de pagar 300 milions per estacions per on no passen trens”.

En la mateixa línia l’Alcalde ha remarcat que per acomplir l’objectiu de fer arribar el metro a l’Aeroport cal enfrontar una despesa de més de 200 milions d’euros.  A més, s’ha queixat de l’excés d’estacions planejades que no es podran possar en marxa. I és que hi ha 21 estacions en el tram que va de la Universitat de la Diagonal fins a l’ Aeroport.

A més, l’actual primer edil de Barcelona ha aprofitat l’espai radiofònic per tractar altres temes d’interés ciutadà. Ha confirmat la seva intenció de presentar la candidatura als Jocs Olímpis d’hivern de 2026 i s’ha queixat dels horaris dels partits de futbol del Barça.

També ha parlat sobre el tancament de comerços històrics. Ha comentat la posició de l’Ajuntament, que ha d’actuar d’acord amb la legalitat, però pot plantejar solucions com la conservació de la façana o el mobiliari dels comerços.

Imatge: Ajuntament de Barcelona

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.