Els Mossos desallotgen un edifici del carrer Sant Eloi

RICARDO BENETTI|

Les forces de seguretat han entrat aquest matí a l’immoble del carrer Sant Eloi 2-4.

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana han entrat finalment avui a l’edifici i han detingut diversos ocupants il•legals d’aquests pisos, que també acumulen desenes d’antecedents policials relacionats amb delictes contra el patrimoni i ordres de detenció i ingrés a la presó.

Durant els darrers mesos, la presència policial s’ha incrementat al voltant d’aquest immoble i s’han organitzat dispositius on hi han participat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. Al desembre es van lliurar dues ordres de detenció i ingrés a presó judicials a dues persones multi reincidents que acumulen desenes d’antecedents penals.

L’edifici esta situat al carrer de Sant Eloi 2-4 i consta de 32 pisos, dels quals 16 pisos estan tancats i buits, ja que han estat prèviament desallotjats. No obstant, 12 pisos continuaven ocupats de manera il•legal i a la resta hi viuen veïns de manera legal.

Durant l’any passat i per ordre judicial, els Mossos d’Esquadra han realitzat 10 actuacions de desallotjament. Després dels desallotjaments s’ha contactat amb els propietaris de l’edifici per tal que implantin mesures de seguretat que evitin una nova ocupació.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.