La Biblioteca Francesc Candel organitza un taller de reflectants per a la bici i la motxilla

Ajuntament de Barcelona

El proper dimecres 20 de setembre, de 18:00h a 20:00h, es realitzarà un taller gratuït de reflectants per a la bicicleta i la motxilla. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Francesc Candel i està organitzat per la mateixa biblioteca i per l’Associació Stop Accidentes.

Aquest taller de reflectors per a la bici i la motxilla té la finalitat de demostrar com d’important és adquirir l’hàbit d’utilitzar sistemes de protecció lluminosos que afavoreixen la visibilitat i la mobilitat segura i sostenible i ajudin a evitar accidents de trànsit.

L’esdeveniment entra dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017, que se celebra del 16 al 22 de setembre. L’objectiu d’aquesta setmana és fomentar hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. També promou altres aspectes com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Enguany, la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura llueix el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, intentant, a més a més, reforçar el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l’aire que respirem.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here