Restauradors del barri a punt per a la Marina Tapea!

Fotos: Rafel Vidal

Una entrevista de la Marina FM al programa Més Aprop Teu, conduït per Javier Artigas, al guanyador de la ruta de l’any passat ha donat el tret de sortida a l’edició d’enguany. Sebastiano, de la pizzeria Ciao Gió ha estat l’encarregat de presentar i convidar el barri a participar-hi i deixar-se sorprendre pels diferents sabors de les millors tapes fetes pels locals de restauració de la Marina.

Des d’avui 9 de novembre fins al 14 de desembre es podrà gaudir, cada divendres de 19.00 h a 23.00 h, d’una Tapa + Beguda per tan sols, 2.45 €.

A més a més votant la vostra tapa preferida i participant de la ruta sencera podreu guanyar un sopar per a dues persones al Restaurant amb les millors valoracions dels consumidors.
Podeu sentir la promoció que fa l’Associació de Comerciants i els restauradors del barri ja a la Marina FM.

Els restaurants que hi participen són: La Placeta d’en Manu, El Pasaje, Enric i Pau, Bar Paddok, Bar Jueves 5, Lys, La Dor, la Taberna del Conde, Toma Tapa, Pizzeria Ciao Gió, la Sal del Port i Bar Carri.

Aquí podeu sentir l’entrevista al següent enllaç: https://www.ivoox.com/08-11-2018-la-marina-tapea-audios-mp3_rf_29928171_1.html

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.