L’Ajuntament informa: Barcelona desactiva el Pla Bàsic d’Emergència municipal per ventades i manté l’alerta pel mal estat de la mar

L’alerta es va activar ahir a les 9.25 hores pel temporal de vent a la ciutat

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant Protecció Civil Municipal, ha desactivat avui a les 10.27 hores el Pla Bàsic d’Emergència per ventades a la ciutat, que s’havia activat ahir a les 9.25 hores en la seva fase d’alerta per la previsió de ventades fortes. El temporal de vent va obligar ahir els Bombers de Barcelona a realizar un total de 33 actuacions a la ciutat relacionades amb incidències provocades pel vent.

Ahir també es va activar el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per mal estat de la mar, que a aquesta hora es manté en la seva fase d’alerta, amb la previsió que pugui desactivar-se al llarg d’aquest migdia. Ahir a les 11.46 hores es va activar aquest protocol per la possibilitat que es registréssin més del 30% d’onades de més de 2’5 metres.

Com a conseqüència d’aquesta activació i per prevenció, s’ha recordat la prohibició d’accedir als espigons de la platja, que han quedat barrats al pas, i d’entrar a l’aigua mentre onegi la bandera vermella, hissada a totes les platges.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.