La Campanya In-forma’t torna els mesos de febrer i març

Cada any els Punts d’Informació Juvenil de Barcelona organitzen durant els mesos de febrer i març aquesta campanya, l’objectiu de la qual és informar i orientar els joves en el seu itinerari acadèmic a través de xerrades i tallers. La Campanya In-forma’t d’enguany es posarà ja en marxa el proper mes de febrer.

Les activitats que organitza el Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc són les següents:

  1. Xerrades “Acabes l’ESO, ja saps què faràs?” del 26 de gener al 18 de febrer, al PIJ de Sants-Montjuïc. Una activitat dirigida als grup-classe de 4rt d’ESO de tots els Centres d’Ensenyament del Districte, que consisteix en una xerrada informativa explicant les diferents possibilitats formatives un cop acabada l’ESO.
  2. Xerrades de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, dijous 25 de febrer de 9 a 14h, al Centre Cívic Cotxeres de Sants. La jornada inclourà sessions sobre cicles formatius de dotze famílies professionals, tant de grau mitjà (CFGM) com superior (CFGS), a càrrec de professors que imparteixen aquests estudis. S’explicaran les vies d’accés, els cicles de cada família, les sortides laborals, etc. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, no cal inscripció prèvia!
  3. Treballar com a Bomber, dimecres 16 de març a les 19h, a la Biblioteca Francesc Candel. El cos de Bombers de l’Ajuntament de Barcelona explicarà els requisits i les proves per accedir al cos de bombers, així com el seu funcionament intern. Per a aquesta xerrada caldrà una inscripció prèvia al PIJ Sants-Montjuïc o a l’Antena de la Marina.

La Xarxa de Punts d’Informació Juvenil organitza altres activitats, on els ciutadans també hi podran participar:

  1. L’orientador@ Virtual. Consisteix en un espai de comunicació virtual, obert tot l’any, i on es poden preguntar i resoldre dubtes sobre estudis universitaris, cicles formatius, batxillerat o PFI, parlant amb professionals i orientadors acadèmics.
  2. II Concurs de vídeos Selfie Play. En aquest concurs els joves d’entre 16 i 30 anys poden gravar un vídeo amb el mòbil explicant què realitzen en els seus estudis per animar als qui hi estiguin interessats. La informació de les bases i els premis la podeu trobar a www.informat.cat

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.