No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.

El terreny és el que importa

El terreny és el que importa

foto-columnaEsther Pardo i Gimeno. Naturòpata // Quan un vol fer una casa, necessita un bon terreny, que no sigui fangós i que no tingui roques que impedeixin posar els fonaments ben segurs.
Quan un vol plantar flors o tomàquets, blat o qualsevol altre cosa, necessita que la terra on ho faci sigui l’adequada, que el terreny sigui bo per assegurar-se de que creixeran.
I no creixen els bolets a la tardor si no hi ha hagut un estiu primer calorós i després mullat.
Quan un vol tenir una bona salut, ha de tenir cura del terreny, en aquest cas, el nostre cos i la nostra ment. Sempre la prevenció és el millor. Si tenim molta cura del que mengem, el que bevem i el tipus de vida que hem triat portar, serà difícil que ens atrapin desprevinguts els virus o els bacteris. Però hem de tenir en compte de no baixar la guàrdia perquè aprofiten un corrent d’aire per entrar dins el nostre cos. És llavors on podem veure si la nostre salut ha esta plantada en bon terreny. On hi és ella, no hi caben intrusos. Si ho fem així no necessitarem cap ajuda externa per fer-los fora. Les nostres defenses estaran en perfecta forma.
Tot això ve perquè comença el fred i amb ell tota una campanya de la por a posar-se malalt. Anuncis amb mocs, ulls plorosos, esternuts. Fotografies que ens esperen al transport públic amb persones malaltes i campanyes als mitjans de comunicació que no ens expliquen la prevenció sinó els productes que hem de comprar quan ja tenim dins un enemic que no  podem veure, i el que haurem de fer llavors.
Hem de ser conscients de que la salut és cosa de cada un. Costa una mica de sacrifici però val la pena.

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.


Etiquetes d'aquesta publicació:
esther pardola MarinaNaturopatiasalut

Publicacions relacionades

Arriba la 31a mostra de turisme juvenil de Barcelona

T’agrada viatjar? vols descobrir nous països o ciutats, escoltar l’experiència de viatgers, aprendre del turisme sostenible o visitar una exposició?

Auditori ple en la presentació del llibre “Voces y Gritos del Silencio” de Nicanor López

Per Patricia Rubio// El passat dia 21 va tenir lloc a la Biblioteca Francesc Candel la presentació del llibre de

En Comú Podem, clar guanyador de les eleccions generals a Sants-Montjuïc

L’octubre de 2015 va néixer la coalició formada per Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa, Podem, Equo i

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*