L’agenda electoral al barri

Barcelona En Comú, PSC i Ciutadans aposten per portar els caps de llista

Pau Llopis

La proximitat de les eleccions s’està fent notar arreu del barri. Els principals partits polítics candidats a l’alcaldia de Barcelona estan instal·lant paradetes i estands informatius a les zones més emblemàtiques de la Marina, per donar a conèixer el seu programa electoral i conversar de manera directa amb el veïnat de cara el pròxim 28 de maig, amb una cursa electoral que es presenta, a priori, bastant oberta.

Barcelona en Comú, partit que avui dia governa Barcelona, amb Ada Colau al capdavant, ha organitzat dos actes al barri. El primer serà una passejada per visitar l’habitatge públic de la Marina, que tindrà lloc aquest divendres 19 de maig a les cinc i mitja de la tarda, amb la plaça del Moviment Obrer com a punt de sortida. Aquest tomb estarà liderat pel regidor del districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, i per la regidora d’habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Lucia Martín. El segon acte és el plat fort d’aquest partit. Aquest diumenge 21, l’alcaldessa Ada Colau estarà, junt amb el coordinador d’Izquierda Unida, Alberto Garzón, i la secretària d’organització de Podemos, Lilith Verstrynge, a la plaça de la Marina a partir de les onze i mitja del matí.

El Partit Socialista de Catalunya no afluixa amb la seva intensa batalla amb BEC i ha organitzat també un míting diumenge 21 de maig, a la mateixa hora que els comuns, al Poliesportiu Municipal de la Marina, que comptarà amb la presència del candidat Jaume Collboni, la primera secretaria del partit, Meritxell Batet, l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu i la comissionada de Promoció de Treball i Polítiques contra la Precarietat Laboral de l’Ajuntament de Barcelona, Raquel Gil. A més a més, també ha ubicat diversos punts informatius al Passeig de la Zona Franca, on s’hi ha acostat la consellera del PSC del districte de Sants-Montjuïc, Maribel Sánchez.

Ciutadans no ha volgut ser menys, i també ha organitzat una visita de la seva cap de llista, Anna Grau, a la Marina. En concret, es col·locarà una carpa al costat del mercat de la Marina, dijous 18 al matí a partir de les deu i mitja, en la qual també estarà la portaveu nacional d’aquest partit, Patricia Guasp.

Esquerra Republicana a banda de penjar cartells a diversos punts del passeig, ha instal·lat una carpa al costat del mercat de la Marina, amb la consellera d’ERC al districte, Lourdes Vidrier i la número dotze a la llista, Maria Badet, com a màxima representant del partit.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.