El Regidor compareix telemàticament davant els veïns i veïnes

El dimecres dia 13 a les sis de la tarda, el Marc Serra, regidor de Sants Montjuïc, ha respost a les preguntes i propostes de veïns i veïnes en una compareixença telemàtica. La iniciativa ha estat impulsada des de la necessitat de mantenir una relació amb la ciutadania durant la crisi sanitària de la Covid-19, com ha manifestat el mateix regidor.

La sessió, d’una hora i mitja de durada, s’ha iniciat amb una introducció per part del regidor. En aquesta ha tractat les diferents mesures que s’han pres des de govern de districte i de l’Ajuntament. Entre aquestes destaquen tres àmbits. L’ampliació de places hospitalàries en poliesportius i hotels; L’actuació a les residències de gent gran, on hi ha hagut una gran afectació de la Covid-19, oferint ajudes de desinfecció i trasllat dels malalts, i l’obertura d’una nova residència a Poble-sec; Així com, l’increment de serveis socials i l’atenció a la gent sense llar.

També ha volgut dedicar un espai als agraïments entre el que ha destacat la col·laboració ciutadana, que s’ha organitzat en les entitats i associacions i altres iniciatives que han sorgit durant aquest confinament.

S’han recollit una quarantena de preguntes i propostes de temàtica molt diversa, a les que el regidor ha donat resposta. Des del barri de La Marina han arribat dues preguntes, una relacionada amb l’obligatorietat de portar mascaretes als mercats, a la que el regidor ha al·legat que això hauria de ser una mesura impulsada per l’Estat, i sobre el tancament dels horts de Can Mestres, que segueix les recomanacions de l’agència de Salut.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.