Elisenda Alamany visita La Marina per conèixer els problemes del barri

Andrea Bello

La número dos a les llistes per les eleccions municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya, Elisenda Alamany, va visitar divendres La Marina. En un acte al centre cívic Casa del Rellotge, Alamany va poder escoltar de mans dels mateixos veïns quins són els problemes que té el barri i quines són les demandes de cara a la nova legislatura municipal.

Com que en un principi el que havia d’assistir a l’acte era l’alcaldable Ernest Maragall i en un canvi d’última hora no hi va poder ser present, Alamany el va substituir per no cancel·lar l’acte, el que va causar que no hi hagués una gran assistència i va permetre un contacte més proper amb els veïns.

Després que tots els assistents s’haguessin presentat, Alamany va voler deixar clar que s’havia de trencar amb la dualitat que existeix a Barcelona on hi ha barris de primera i barris de segona, ja que aquest fet afecta a tota la ciutat, i que s’ha de deixar d’esperar que en els barris s’iniciïn lluites veïnals per actuar. Un cop dit això va voler sentir atentament de mà dels veïns quines eren les propostes i els problemes de La Marina.

El conseller per Esquerra del districte, Jordi Fexas, va demanar a cadascun dels veïns que destaquessin quatre prioritats que tingués el barri entre les quals van destacar: la necessitat de transformació del passeig de la Zona Franca, la finalització del poliesportiu amb una piscina, una major seguretat al barri així com més serveis de neteja i manteniment, la construcció de habitatge social i la construcció de El Capri, un edifici on encabir un teatre, les entitats i un centre de dia.

Una de les queixes més sonades entre els veïns ha estat el desaprofitament del pla de barris, ja que el que es demana és una inversió però en un projecte, no en coses que no serveixen.

Alamany va escoltar atentament les propostes juntament amb els consellers, Jordi Fexas i Marta Alonso, amb la intenció de crear un full de ruta amb les actuacions que cal fer al barri, ja que, com van dir és un dels barris que necessita fer una major transformació.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.