El candidat a alcalde de Barcelona del PP, Josep Bou, visita per primer cop La Marina

Text: Alex Giménez y Andrea Bello

A la seva primera visita al barri de La Marina, el candidat popular a l’alcaldia de barcelona,  Josep Bou, s’ha reunit amb els militants del partit i amb les entitats i associacions veïnals per conèixer millor el barri, tot i sentint les seves propostes. El seu objectiu, ha declarat, és que la ciutadania pugui participar en l’Ajuntament “d’alguna manera”.

Pel candidat Bou és molt important saber què vol la gent perquè no ens trobem després que hi ha coses, com el carril bici, que “ningú no vol”, així va criticar a l’actual govern per la seva manera d’actuar. “No es pot fer això, si els veïns ho volen, ho farem. Per això hem de saber què volen“, ha dit.

De cara a les eleccions, en Bou es mostra molt optimista. “Farem via, arribarem lluny i després ens trobarem amb que podem fer“, ha explicat, “L’important és que tinguem un ajuntament despolititzat”.

El candidat popular ha aprofitat també la seva primera visita per acusar el Govern de la Generalitat de “maltractar sempre” la ciutat de Barcelona:

“L’alcaldessa en aquest cas s’havia de fer càrrec i demanar fins i tot el deute. Hi ha un deute de 1.800 milions de la Generalitat a l’Ajuntament, que ens el torni i nosaltres podrem fer coses”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.