Volen reobrir el CIE de la Zona Franca de Barcelona

“ALERTA! volen reobrir el CIE de la Zona Franca de Barcelona. La data prevista és el dijous 16 de juny però no ho permetrem”. Així comença un comunicat de la Campanya pel Tancament dels CIE de Barcelona que convoca a la gent a mobilitzar-se aquest dimarts 14 de juny a les 19h a Pl. Urquinaona.

La plataforma demana “sumar esforços per denunciar el rebuig de la ciutadania davant la reobertura del Centre d’Internament d’Estrangeres”.

El comunicat afegeix que els Centres d’Internament per a persones Estrangeres són una peça més de la política migratòria europea, violenta, racista i colonial. Que atempta contra els drets humans i la dignitat humana. I continua “No podem permetre la reobertura del CIE de Barcelona i seguirem lluitant per tancar tots els CIE de manera definitiva. Cap reforma ni millora, legitima la vulneració de drets humans”

La plataforma també reivindica el Judici Popular al CIE celebrat el 30 de gener i recorda el posicionament d’institucions com el Parlament de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.

El comunicat conclou amb la consigna “No volem cap CIE, ni a Barcelona ni enlloc”

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.