Voluntaris del “Dinar Solidari contra l’alzheimer” confraternitzen amb Pasqual Maragall.

El passat dissabte 11 de juny, al Port de Barcelona es va realitzar una trobada entre les persones que cada dos anys col·laboren amb el dinar solidari per recollir fons per combatre l’alzheimer. A la trobada també hi va ser Pasqual Maragall.

El esperit de la trobada va ser mantenir viva l’expectativa i reforçar-se pel any vinent que, com ja es costum, es preveu massa participació per a recollir fons i continuar lluitant i sensibilitzant a tothom contra l’alzheimer.

El veí del barri, José Maria Pérez, organitzador de l’esdeveniment va valorar la trobada molt positivament, llavors hi van assistir gairebé 40 persones. Treballadores i ex-treballadors del Port de Barcelona,  veïns i veïnes de La Marina i dos directius del Port van aprofitar per compartir una paella i confraternitzar.

A l’acte, José Maria Pérez va subratllar la voluntat de molta gent que li va expressar desitjos de continuar-hi col·laborant i tanmateix va agrair a tots i totes els col·laboradors que any rere any el fan possible.

L’últim dinar solidari es va realitzar el 2015 i es van recollir gairebé 20 mil euros. Ara el desafiu és l’organització del esdeveniment el any 2017, que és quan es tornarà a repetir convidant a tota la gent que vulgui participar.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.