Punt i final a la competició a les Picornell

ERIC BARRACHINA// Les piscines Picornell es van convertir en les protagonistes del districte en acollir els Campionats d’Espanya Absolut i Junior de natació. Del 16 al 21 de Juliol el club ha vist alterada la seva programació per donar pas als nedadors del futur. El campionat ha tingut una gran acollida i va aplegar un nombre molt elevat d’espectadors.

Molts d’aquests van poder gaudir de participants de la talla de Mireia Belmonte, Melanie Costa o Erika Villécija. Totes elles van contribuir en l’èxit de la natació catalana. Dos clubs catalans han aconseguit la corona de campions d’Espanya: el CN Sabadell en categoria masculina amb un total de 494 punts i el CN Sant Andreu en categoria femenina amb 624 punts.

En l’àmbit individual el més destacat va ser la medalla d’or de Mireia Belmonte en els 800m lliures on va batre el record del campionat. En masculí Marc Sánchez (CN Sabadell) i Antonio Arroyo (CN Atlètic Barceloneta) van aconseguir l’or i la plata respectivament en els 1500m lliures.

En els pròxims dies les Piscines Picornell tornaran a recuperar la calma després de 4 intensos dies de competició al més alt nivell.

Fotografía: Instal·laciones Piscines Picronell/Piscines Picornell

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.