Maig històric per la U.E. Sants

Després de certificar la salvació a la temporada regular, el club baixa a la primera catalana perquè el Cerdanyola no ha pogut mantenir-se a la Segona RFEF

Mes absolutament frenètic pel conjunt verdiblanc. L’equip havia aconseguit la permanència al camp de l’Energia. No obstant això, la UE Sants jugarà la temporada que ve a la Primera Catalana. El conjunt santsenc, tot i salvar la categoria a la temporada regular, ha quedat relegat a la divisió inferior perquè el Cerdanyola no ha pogut mantenir-se a la Segona RFEF després de perdre contra la Gimnástica Segoviana per 1 a 3.

Tot just després d’acabar la lliga, el club anunciava l’acomiadament de l’entrenador Tito Lossio. El tècnic va confessar als mitjans que ja havia arribat el moment de canviar d’aires després de 9 temporades, 2 ascensos i la permanència, i 5 temporades seguides a la Tercera RFEF.

Poc després, un dels il·lustres capitans de la plantilla, Uri Antonell, va anunciar que deixava el club. El porter ha completat amb aquesta tres temporades amb l’equip santsenc.

I tot això enmig dels festejos del centenari de l’entitat. L’acte més destacat es va celebrar dimecres 26 d’abril a les Cotxeres de Sants, on el club va organitzar un acte amb la presència de Sandro Rosell, expresident del Barça i jugador de la UE Sants als anys vuitanta.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.