El Club Esportiu La Marina homenatja l’Alejandro Pardo, un jugador que va morir fa deu mesos

Des del club van sentir la pèrdua del que per tots era "un més de la família"

Imatge del Club esportiu la marina amb l'Alejandro al centre (dorsal 13)

Text: Albert Aguilar

Fa gairebé un any, els aficionats a l’esport del barri i tota la família del CE La Marina es van llevar amb la sobtada notícia de la mort d’un jove esportista del Club, l’Alejandro Pardo. El noi, que només tenia disset anys, va perdre la vida després d’un coma provocat per un accident mentre feia esport amb bicicleta. Aquest dissabte 5 de setembre de 2020, el Club Esportiu La Marina ha organitzat un torneig en la seva memòria.

La competició tindrà un total de 4 partits repartits entre el matí i la tarda. Al matí jugaran el CE La Marina “B” davant el BAM “A” i el CE La Marina “A” amb el CBSAPS “A”, i a la tarda jugaran entre si els guanyadors i els perdedors dels partits matutins. Les activitats en el seu homenatge duraran des de les 10:30 h fins a les 19 h de la tarda, i qui estigui interessat en veure els partits ho podrà fer al Poliesportiu La Marina (lloc habitual dels partits del Club).

Tots els equips que participen en el torneig van formar part de la curta vida de l’Alejandro. El CE La Marina va gaudir gairebé cinc anys del seu coneixement del bàsquet tant a les pistes com a la banqueta, ja que va jugar a totes les categories des de la categoria “cadet” i va entrenar l’equip infantil femení.

El president del CE La Marina, Andreu Farrera, recorda amb dol les dificultats que van passar per disputar els partits següents a la tràgica notícia. Farrera esmenta que la pèrdua de l’Alejandro va significar per ell i pels joves del club la manca “d’un membre més de la família” i assenyala que la seva intenció és que aquest homenatge esdevingui només el primer d’altres que es puguin fer en el futur.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.