Se suspèn la Matinal Ciclista a Sants-Montjuïc del Club Ciclista Catalunya-Bcn

La prova ciclista estava prevista pel dia onze de setembre al Passeig de la Zona Franca

Imatge del Club Ciclista Ctalunya-Bcn de la Matinal Ciclista de 2019

Text: Albert Aguilar

La Covid-19 continua molt present dins l’esport català, prova d’això és que el Club Ciclista Catalunya-Barcelona s’ha vist obligat a suspendre la seva matinal ciclista prevista pel proper dia 11 de setembre.

Malgrat que l’entitat es va posar en contacte amb la Federació Catalana de Ciclisme per assolir totes les mesures de seguretat necessàries, des del Districte no s’ha donat el vistiplau per la celebració de la jornada ciclista. La cancel·lació d’aquest esdeveniment ha generat controvèrsia a les xarxes socials perquè es produeix al mateix temps que es celebren els Campionats de Catalunya de Ciclisme a la Carretera.

El Club ha publicat un comunicat en què assegura haver fet tot el possible per celebrar una matinal ciclista satisfactòria i segura, i també agraeix el suport de tots els seus corredors i seguidors. El president de l’entitat, Josep Beltran, assegura que la suspensió és definitiva i que ara “ja es troben pensant en la seva pròxima competició”.

A falta de confirmació oficial, s’espera que la següent edició de la Matinal Ciclista se celebri el 21 de març de l’any 2021. La següent prova del Club Ciclista Catalunya-Barcelona és la segona edició de la Volta Ciclista al Penedès junior, aquesta tindrà lloc entre el 9 i l’11 d’octubre.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.