Comença la final SIX Waterpolo a les Piscines Bernat Picornell

A partir d’avui i fins el dissabte 31,  les Piscines Bernat Picornell són l’escenari de la final Six de Waterpolo, la fase final de la màxima competició continental dels clubs on s’enfronten els sis millors equips d’Europa. Ho organitza el Club Natació Atlètic la Barceloneta. 

Ahir es van presentar les jornades al Museu Olímpic i de l’Esport d’aquestes jornades, a càrrec de representants de LEN, de l’Atlètic-Barceloneta i de l’Ajuntament i amb la presència de quatre entrenadors presents. I avui comença la competició. 

Sis equips lluiten pel títol del campió d’Europa. La primera jornada l’obren les quatre esquadres, on hi haurà dos enfrontaments de quarts de final. Al primer jugaran Pro Recco amb Partizán i al segon el Brescia amb el CNAB. Els guanyadors d’aquestes trobades es classificaran per les semifinals on els esperen els guanyadors de la fase prèvia, el Radnicki i el Primorje, respectivament. 

El divendres la jornada inclourà tres partits: el primer entre els vençuts dels quarts de final i els dos restants seran les semifinals, d’on sortiran els dos finalistes i els dos clubs que disputaran el dissabte pel guardó de bronze. 

EL programa és el següent: 

 Dia 29

18:00: Pro Recco-Partizán (A)

19:30: CNAB-Brescia (B)

Dia 30

16:30: cinquenta i sisena posició (vençuts a i b)

18:00: Semifinal 1: guanyador A-Radnicki

19:30: Semifinal 2: guanyador B-Primorje

Dia 31

18:30: posicions tercera i quarta. 

20:00: Final

 Pels usuaris de les CEM Piscines Bernat Picornell, pot ser d’interès la informació següent: 

– Com per a la competició s’utilitzaran dues piscines i tenint en compte l’afluència de públic i esportistes, l’equipament tancara a partir de les 15 h. Per compensar aquestes hores, en la quota del mes de maig es descomptaran els 3 dies complets.

L’organització oferia a tots els abonats de CEM Piscines Bernat Picornell un descompte del 35 % en la compra de l’abonament per a tots els partits, pel que el preu quedarà en 45€.  A hores d’ara, i segons informació de l’equipament, la reserva d’abonaments ja està tancada. 

Fotografia: http://www.bcnwaterpolofinal6.com/

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.