La Mercè conquereix Sants-Montjuïc

La festa major de Barcelona s’estén cada cop més per la ciutat. El Palauet Albéniz, l’Avinguda Reina Maria Cristina i el Castell de Montjuïc són els tres escenaris que donaran protagonisme al districte. Per arribar a aquestes i a qualsevol altra zona de forma ràpida, l’Ajuntament recomana l’ús de transport públic, sobretot subterrani, que està reforçat de la següent manera: Metro, Tram i FGC funcionaran les nits del 19,20 i 23 ininterrompudament (24 també els Ferrocarrils);  una vintena de línies de bus es reforçaran amb cotxes addicionals les tardes dels dies 20, 21 i 24;  les línies que donen servei al passeig Marítim els vespres dels dies 19, 20 i 21 ampliaran capacitat amb motiu de l’exhibició pirotècnica; i el Bicing ampliarà horaris (tota la informació a www.bicing.cat).

PALAUET ALBÉNIZ

Durant tot el cap de setmana (20 i 21) s’hi representaran diversos cops fins a vuit espectacles diferents i un concert. A més a més, ambdós dies hi ha la possibilitat d’entrar al Palauet de manera totalment gratuïta (Av Estadi 65-69).

Busos des de la Marina: 13 i 125

AVINGUDA REINA MARIA CRISTINA

L’Avinguda repeteix com a emplaçament musical. Antonio Orozco hi presenta disc acompanyat d’Oriol Padrós, Projecte Mut i Dvicio; Europa FM hi organitza els concerts de Jordi Ninus, Cybee, Miquel Abras, Filippo Landini, Glaucs, Joan Masdeu, Vuit, Búhos i Gerard Quintana i Xarim Aresté; i diumenge tanquen la programació Adrià Ortega, Via Limit, Amelie, el madrileny Dani Martín i Lax’n’Busto. A més, diumenge a les 10.30h hi haurà una classe multitudinària de fitness (cal inscripció prèvia). Per finalitzar la Mercè, el clàssic Piromusical tindrà lloc dimecres a la nit i commemorarà el tricentenari.

Busos des del Passeig de la ZF: H16, 37 i 109

CASTELL DE MONTJUÏC

Circ, circ i més circ omplen les hores de dissabte, diumenge i dimecres. Amb propostes per a tothom, “Circ al Castell” ofereix un ambient diferent per a una activitat poc quotidiana. L’Ajuntament reforçarà la línia 150 amb busos articulats cada cinc minuts durant els dies 20, 21 i 24 entre les 10.30h i les 22h.

Busos des del Passeig de la ZF:  H16, 37 o 106 fins a plaça Espanya i 150 des d’allà

Fotografia: desdelmeupuntdevista.blogspot.com

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.