La cultura llatinoamericana posa la cirereta al projecte “Tot un món per a tu”

Al llarg del mes de novembre, els veïns i veïnes, han pogut gaudir de les diferents cultures del món a través de tallers, activitats, dansa i cuina, entre altres. Hem pogut fer un viatge per la cultura asiàtica, l’índia i la mediterrània i, ara, és el torn de la cultura llatinoamericana que posarà el punt final al projecte aquest dissabte 20 de novembre.

Així doncs, com ja és habitual, de les 17:30 a les 19:30 hores, els Jardins de la Mediterrània acolliran un seguit d’activitats relacionades amb la música llatina i la cuina veneçolana. Posteriorment, els plats realitzats pel xef Carlos Arbel Sosa López se sortejaran entre els assistents.

Es durà a terme una batukada brasilenya i, a partir de les 18:30 hores, una jornada musical amenitzada pel duo musical Los Juanramones. A partir de les 19:00, es podrà gaudir d’un taller de danses tradicionals “El Ceibo” de la mà de l’espai associatiu de convivència intercultural “Entre cultura convivimos”. A més, es podrà participar en un taller de construcció de titelles on els més petits podran ser d’allò més creatius i aprofitar una tarda diferent.

Per part del projecte Vila Veïna, es podrà gaudir del conta contes Contes que curen i d’un taller de pintura.

Cal recordar que l’entrada és totalment gratuïta i que les inscripcions a les activitats es realitzen a l’arribada.

Animeu-vos a participar en aquesta última jornada i que els més petits participin en una tarda diferent i animada!!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.