La Fundació Mans a les Mans celebra també la castanyada

Ahir, dijous 28 d’octubre, l’entitat sense ànim de lucre, va celebrar la Castanyada amb una gimcana i una representació teatral pels infants i els joves.

Ambdues activitats van estar centrades en aquesta festivitat. La gimcana va incloure un túnel del terror, la realització d’una manualitat i diversos jocs esportius. D’altra banda, la funció teatral va girar entorn el record dels avantpassats i en la metàfora sobre com la natura mor per tal de tornar a viure a la primavera.

Això sí, no podien faltar les tradicionals castanyes! Al final de la jornada festiva, tots els participants van menjar-ne i van plantar les sobrants per poder collir-les la pròxima tardor.

La jornada lúdica, que tenia per objectiu rememorar els orígens de la castanyada, va ser un gran èxit. També es van llegir contes i històries vinculades a la tradició i al dia dels morts.

Així doncs, l’espai va estar emmarcat en un ambient d’allò més tardorenc, l’ olor de castanyes omplia l’espai i es dibuixaven grans somriures als rostres dels nens i nenes que hi van participar.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.