Cap de setmana entre castanyes i fantasmes

El barri de la Marina ofereix aquest final de setmana, 29 i 30 d’octubre, activitats i tallers per celebrar tant el Halloween com la Castanyada.

Demà, divendres 29, el centre Cívic Casa del Rellotge, celebra de 17 a 20h la festa de la Castanyada. A partir de les 17h, es pot acudir en família a gaudir de l’espectacle Moon light Jugglers de la Cia.

A partir de les 18h, es realitzarà el lliurament de premis de la Recerca del Fantasma i del Concurs de dibuix, activitats que s’han estat duent a terme aquesta setmana dedicades als més petits. I, fins a les 20h, es repartiran castanyes amb la col·laboració de La Marina Viva. Cal tenir en compte que, tot i ser una activitat gratuïta, s’ha de realitzar una inscripció prèvia a través de la pàgina web.

El mateix dia, a la plaça del Mig de Can Clos, l’Associació de veïns també celebra la seva tradicional Castanyada de 17:30 a 21:30h. Els nens i nenes hauran d’anar a buscar la castanyera que s’ha perdut pel bosc i retornar a la plaça on rostiran castanyes, es pintaran cares, es realitzaran tallers de globoflexia i es podrà jugar als escacs.

Per la seva banda, l’Espai Jove La Bàscula, ofereix una activitat gratuïta per als joves d’entre 12 i 20 anys relacionada amb el maquillatge. Dissabte a la tarda, a les 17h i a les 18:30h, es podrà gaudir del taller, maquillar-se i aprendre dels artistes professionals que hi participaran com a suport. Això sí, cal realitzar la inscripció prèvia a través del seu web.

Aprofiteu els últims moments i no us quedeu sense entrades!!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.