La Sala Maremar, a l’escola Bàrkeno, posa sobre la taula una nova oferta cultural a través del programa Barcelona Districte Cultural

Tot i que la sala va inaugurar-se fa dos anys, no hi han pogut dur-se activitats fins a enguany a causa de diverses complicacions, com la pandèmia

Text: Yaiza Sánchez.

La Sala Maremar, que des de setembre ja tenia organitzades diverses jornades mitjançant el programa Barcelona Districte Cultural, comença aquest febrer la campanya de comunicació.

El combo agrupa espectacles, cinema per la canalla i activitats gratuïtes. En concret, per la primavera es preveuen els següents actes, que es faran a les 12:00 del migdia. El diumenge 21 de març es passarà la pel·lícula “Àgata, la meva veïna detectiu”, una aventura detectivesca amb girs de guió inesperats i on la protagonista aprendrà a veure més enllà de les primeres impressions. I, tancant el Cinema Club, el 18 d’abril es projectarà “La meva setmana extraordinaria amb la Tess”, un film tendre i captivador per compartir en família. Entre d’altres, ha estat premiat en múltiples festivals internacionals, com la Berlinale o el Nova York International Film Festival.

Pel que fa al teatre, una altra de les apostes de la Sala Maremar, s’han organitzat tres obres, que es celebraran a les 20:00, però en dies diferents: el 26 de febrer es podrà veure “Autónomos, el musical”, que se centra en les peripècies d’un nou freelance que intentarà sobreviure a l’emprenedoria. És una comèdia musical que, gràcies al seu minimalisme, ritme trepidant i humor desenfrenat s’ha consolidat com a un èxit en les terres barcelonines. D’altra banda, el 12 de març s’ha organitzat una lectura dramatitzada amb música en directe, que tracta un tema tan dolorós com és la mort d’un fill. “Llibert Unplugged” és un cant a la vida carregat d’ironia, emoció i música. I, per tancar les jornades, s’ha optat per l’obra de teatre “Els dies mentits”, que explicarà les vivències d’una dona silenciada, oprimida i que en sap ben poc de la seva sexualitat que, malgrat la realitat, mostra la societat tot el contrari.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.