Les activitats i estades d’estiu arriben al barri de La Marina

Els CEIP Bàrkeno, Ramon Casas i Seat, l’esplai El Submarí, l’Spai-T, i la Casa dels Colors són alguns dels centres que les ofereixen

ESTEL OLEART |

Rutes, campaments, colònies, campus Olímpia, casals, tallers, activitats en família i socioculturals i estades es duran a terme aquest estiu per tot Catalunya. A la Marina hi ha diverses propostes que s’adapten a tot tipus de gustos i necessitats per als mesos sense escola. Els casals escolars ofereixen un total de 1.870 places repartides en diversos torns per 15, de 3 a 12 anys) es proposa potenciar el sentiment de grup i els valors i relacions que això comporta mitjançant contes, jocs i tallers.

D’altra banda, el casal de l’Escola Ramon Casas (c/Platí 6, de 3 a 14 anys), en canvi, girarà al voltant d’un centre d’interès. Cada setmana caldrà ajudar a un follet a buscar els colors perduts de la ciutat. L’Escola Seat (c/Mecànica 24, de 3 a 14 anys) presenta una experiència lúdica i educativa amb activitats en anglès, esports, tallers i sortides. Altres entitats també organitzen activitats d’estiu. Aquest és el cas de l’Esplai El Submarí (c/Foc 100-109, de 8 a 14 anys), que ofereix un casal basat en l’art. Es vol treballar la importància de l’expressió de les emocions i dels conflictes, i ho faran a través de mitjans artístics. Aquest centre també organitza unes colònies d’estiu (del 13 al 18 de juliol a La Garrotxa). L’Esplai Spai-T (c/Mare de Déu de Port 350) marxarà de campaments a Planoles del 26 al 29 de juny(per a nens de 6 a 17 anys).La Fundació Mans a les mans (c/Foc 100-106, de 14 a 17 anys) presenta un casal sociocultural basat en tallers plàstics que afectin en l’entorn immediat i espais de reflexió.

La ludoteca La Casa dels Colors (c/Alts Forns 82-86, de 3 a 12 anys) fa un casal basat en potenciar les capacitats lúdiques i de relació dels infants. L’esplai La Platgeta ofereix casal durant tot l’estiu i colònies (de 3 a 16 anys).

Completen l’oferta el precampus Olímpia (de 4 a 6 anys o de 5 a 6 anys, depèn de les dates) de futbol al CEM La Bàscula. Al ma- teix lloc s’ofereix el campus Olímpia de fut- bol(de 6 a 14 anys o de 8 a 14,també depèn de les dates).Tota la informació completa i de la resta de Barcelona es pot trobar al web de l’Ajuntament

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.