Galeria fotogràfica: El Rei Carnestoltes arriba a la Marina

NATÀLIA MORALES|

Del 27 de Febrer al 5 de Març, els veïns del barri de La Marina han celebrat les festes de Carnestoltes entre rues, concursos de disfresses i activitats pels més menuts.

Sens dubte, el dia més assenyalat ha estat l’1 de Març, dia en el que les diverses organitzacions del barri van sortir a passejar les seves disfresses i el gran treball realitzat durant mesos per poder celebrar Carnestoltes de la millor manera possible.

La rua va començar a desfilar a la Plaça de les Matemàtiques, passant pel carrer Mare de Déu del Port, Alts Forns, el passeig de la Zona Franca i el carrer Mineria. Diverses entitats del barri com La Vinya, Estrelles Altes, l’Associació d’Amics de La Marina, Folk Montjuïc o l’Escola Ramon Cases, entre d’altres, van sortir a lluir les seves grans carrosses i unes disfresses ben elaborades per tot el barri. Des dels més petits als més grans, tots ballaven al ritme de la música. Vem poder veure romans, princeses de gel, caputxetes vermelles, cavallers medievals… la varietat i la qualitat de les disfresses va ser molt àmplia. Un molt bon espectacle, que, qualsevol persona, de qualsevol edat, podia gaudir com si tornès a ser un nen petit. Visca el rei Carnestoltes!

Fotografies: Rafel Vidal

[flickr_set id="72157641925950633"]

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.