Homenatge a l’artista del barri Luis Palacios

Demà, a la Sala Polivalent de la biblioteca Francesc Candel, a les 19h, s’inaugura l’exposició de pintura “Luis Palacios. Un amic, un company, un veí” que es podrà visitar fins el dia 26 de gener durant l’horari de la biblioteca.

La mostra, que comptarà amb una quarantena de pintures i fotografies de Palacios, pretén rendir homenatge a la figura de l’artista i activista de La Marina, mort al maig de 2017.

Implicat en diverses causes del barri, que anaven des de la col·laboració en el banc d’aliments ,fins a la creació del disseny de les carrosses de Carnaval, Palacios era també reconegut per la seva tasca com a mestre de pintura dels artistes de la Marina, i com a membre del grup musical Folck Montjuïc, formació que tampoc faltarà demà a la inauguració de la exposició per homenatjar al que fou un dels seus components.

Les fotografies, tal i com ha explicat l’artista Neus Borrell, encarregada de la sel·lecció de les obres exposades, giren entorn a la seva tasca com a activista del barri. A més, els visitants podran gaudir de les pintures de temàtica paisatgista de Luis Palacios.

Entre les obres exposades també hi haurà les postals nadalenques originals, que l’artista regalava cada any als membres de l’Associació d’Artistes de la Marina.

 

 

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.