29 anys de Marató de Cinema Fantàstic i de Terror a Sants-Montjuïc

Aquesta setmana el terror omplirà l’Auditori de les Cotxeres amb la projecció de més de 100 cintes entre curts i llargmetratges.

Fins dijous es projectaran els curts seleccionats d’entre més de les 400 obres que s’hi han presentat, deixant per divendres 17 de novembre els finalistes i l’entrega de premis als guanyadors.

Dissabte, coneguda com “la nit més llarga” es projectaran cinc pel·lícules a partir de les 20:00h que s’allargarà fins les 6:00h de la matinada.

Una de les novetats d’aquest any és el llançament de l’aplicació mòbil creada per una de les entitats organitzadores. L’aplicació conté la programació completa del festival i permet veure la programació d’anys anteriors.

El plat fort d’aquesta edició és l’estrena de la pel·lícula de Roberto San Sebastián “La noche del virgen”, aquesta visualització es farà el dissabte i comptarà amb la presència del director i l’actor principal Javier Bódalo. Al mateix temps a la sala B, també s’estrenarà “Cine Basura. La película” de Paco Fox i Miguel Ángel Viruete.

Director i protagonista de “la noche de virgen” presentaran la cinta davant del públic

Els més petits també tindran un espai dedicat a ells a la marató infantil que se celebrarà dissabte 18 a les 11h. Podran entrar de manera gratuïta amb un adult i gaudir d’una pel·lícula sorpresa de gènere fantàstic.

Paral·lelament a les projeccions s’hi han organitzat activitats de les quals destaquen l’“Altar de los muertos”, enguany dedicat a Carrie Fisher i els morts de la saga Star Wars, i durant la nit de dissabte es podrà participar a la Room Scape de terror a càrrec del grup Silmaril.

Aquest any s’ha incrementat la participació en el concurs de curts fantàstics i de terror arribant als 429, un 3% més respecte al 2016. Aquest increment també ho ha notat el concurs de microrelats, que en aquesta cinquena edició, ha rebut més de 700 propostes.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.